День села

08 вересня Глибоцька сыльська рада святкувало День села в селі Стрілеча. Розпочалося свято конкурсом "Українські страви". Потім була презентація колективу, участь у флешмобі та представлення домашнього завдання. Збірна працівників Глибоківського ДНЗ та Глибоківської ЗОШ взяла активну участь та отримала перемогу в номінації "Найвродливіші дівчата". Стіл був оформлений в українському стилі, на ньому стояла різна смакота. Почесне журі, до складу якого ввійшли почесний громадянин Харківського району та м. Люботин Нечипоренко А.С., голова Глибоцької сільської ради Кудіков Ю.М., по черзі підходило до кожного столу і оцінювало його презентацію та оформлення.

/Files/images/День села 2018.jpg

Після конкурсу було нагородження. Наш працівник-пенсіонер: Вєндіна М.І. за багаторічну роботу отримала диплом та подарунок від голови Глибоцької сільської ради Кудікова Ю.М. Свято продовжилось концертом, де виступали не тількидіти нашого садочка, жителі села. Жителі раділи можливості поспілкуватись, скуштувати польової каші, а діти отримали морозиво, плигали на батутах та з ними працювали аніматори.

О 21 годині на всіх чекав сюрприз: феєрверк. Свято продовжилось майже до ранку і залишило по собі гарні враження та дружні стосунки.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.